Sorteig de les meses electorals de les eleccions autonòmiques del 12 de maig

Ple municipal Sant Just Desvern

Amb motiu de la convocatòria de les eleccions autonòmiques del 12 de maig de 2024, dilluns 15 d’abril, a les 12.30 h té lloc el sorteig públic d’on sortiran les persones, titulars i suplents, que seran membres de les 22 meses electorals de Sant Just Desvern.

Aquest sorteig es fa mitjançant l’aplicatiu inclòs al web IDA-CELEC de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) i es notifica formalment mitjançant un escrit a casa, en els dies posteriors.

El sorteig es fa entre la totalitat de les persones incloses a la llista d’electors de la mesa corresponent, que sàpiguen llegir i escriure i siguin menors de setanta anys. S’exclouen els electors que fan 18 anys entre la data del sorteig i la data de celebració de les eleccions.

Les persones designades rebran la notificació al seu domicili Els membres escollits disposaran de set dies per al·legar a la Junta Electoral en cas que hi hagi alguna causa justificada i documentada que els impedeixi acceptar el càrrec.