Presentació del llibre “Dibuixant Sant Just”, dimecres 29 de març

Dibuixant Sant Just

Dimecres 29 de març, a les 19 h, es presentarà el llibre Dibuixant Sant Just, amb il·lustracions de Xita Camps i textos de Palmira Badell.

L’acte tindrà lloc al Claustre de Les Escoles (carrer Montserrat, 2) i està inclòs en la programació de Primavera Literària, que aglutina diverses propostes literàries al llarg dels mesos de març i abril, com clubs de lectura, tallers d’escriptura, lectures de poemes i presentacions de llibres.

El llibre està editat per Viena Edicions i es pot adquirir a Cal llibreter i a l’Escrivà. Tal com expliquen les autores, el fil conductor és un passeig pel municipi, a través de la mirada acurada de la Xita Camps, que reflecteix en les seves il·lustracions la quotidianitat de Sant Just Desvern. Les anotacions textuals, de Palmira Badell, incideixen en curiositats del municipi, algunes de les quals són poc conegudes per als seus habitants.

L’Ajuntament ha assumit els costos de l’edició de Dibuixant Sant Just, per a fer-la possible. També ha comprat 400 exemplars per a obsequis, així com els drets de cinc de les il·lustracions.