Ja es poden sol·licitar les subvencions per a entitats

subvencions per a entitats

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha aprovat definitivament les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions i formalització de convenis per a activitats d’utilitat pública o interès social en règim de concurrència competitiva per a l’any 2023.

Aquestes bases estableixen les condicions per regular els criteris per atorgar les subvencions i per formalitzar convenis per promoure i dinamitzar l’associacionisme en tots els seus àmbits. Així mateix, tenen com a objecte regular les subvencions a les entitats sense ànim de lucre que prestin la seva activitat o part de la seva activitat al municipi de Sant Just Desvern.

Les entitats que desitgin optar a aquestes subvencions hauran de presentar una sol·licitud en el termini establert per l’Ajuntament, fins al 14 d’abril de 2023. Les sol·licituds presentades fora del termini indicat no seran acceptades.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Sant Just Desvern vol promoure l’activitat de les entitats sense ànim de lucre i contribuir al seu desenvolupament en el municipi, així com fomentar la col·laboració amb aquestes entitats per a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Sant Just Desvern.

Enllaços d’interès

Bases reguladores per a l’atorgament de subvencions per a entitats 2023

Guia sobre el procés de gestió de les sol·licituds

Sol·licitud de subvenció

Altres tràmits relacionats