El Butlletí d’abril destaca les activitats de La Primavera Literària i Sant Jordi a Sant Just

Ja es pot consultar en línia el Butlletí corresponent al mes de d’abril.

Les activitats organitzades per la Primavera Literària i Sant Jordi ocupen les primeres pàgines d’aquest número. Des del 21 de març i fins el 23 d’abril s’organitzen propostes literàries de tota mena: clubs de lectura, tallers d’escriptura, lectures de poemes i presentacions de llibres.

El Butlletí també l’ambient festiu que es va viure en l’obertura de la primera fase de la nova plaça de la Pau, un acte que va comptar amb la implicació de diverses entitats locals.  Està previst que a final d’any comencin les obres de la part central i l’altre lateral de La Vagoneta, finalitzant així el projecte de remodelació d’aquest espai públic.

Altres temes d’aquest mes són el desenvolupament dels projectes creatius de l’Anna Agulló i del Jordi Huerta gràcies als ajuts per al foment de la creació artística; l’inici de la campanya de prevenció i control de plagues; les accions que s’estan fent per minimitzar les olors de l’empresa Ventós; i les jornades de portes obertes de les escoles bressol Marrecs i Mainada.

El Butlletí d’abril també avança les noves xerrades del cicle Ciutats Defensores dels Drets Humans, que en aquesta ocasió portarà a Sant Just les activistes Wendy Quintero (el 25 d’abril) i Laila Ajjawi (27 d’abril)

Les pàgines centrals de la publicació estan dedicades a les mesures extraordinàries i urgents per fer front a la greu sequera que estem vivint i que, entre d’altres accions, suposarà les restriccions de reg i de piscines.

I l’entrevista és a la Xita Camps i a la Palmira Badell, autores del llibre Dibuixant Sant Just. Una de les il·lustracions d’aquest llibre que utilitza la tècnica urban sketchers (veure i dibuixar in situ) protagonitza la portada del Butlletí