Portes obertes de les escoles bressol públiques de Sant Just Desvern: Marrecs i Mainada

portes obertes Marrecs i Mainada

Si vols assistir a una de les dues jornades de portes obertes de l’Escola Bressol Marrecs o de l’Escola Bressol Mainada, et demanem que emplenis aquest qüestionari. La informació recollida ens permetrà organitzar la sessió d’una manera més eficient.

CALENDARI DE PORTES OBERTES

Dimarts 18 d’abril a les 16 h, a La Vagoneta (Pl. de la Pau, s/n)

Dijous 20 d’abril a les 09 h, a La Vagoneta (Pl. de la Pau, s/n)

La jornada de portes obertes constarà de dues parts. A la primera part, s’explicarà el projecte educatiu compartit d’ambdues llars d’infants, així com l’organització del curs escolar i el funcionament del procés de preinscripció.

La segona part consistirà en una visita guiada de l’Escola Bressol Marrecs. La nova Escola Bressol Mainada no es podrà visitar encara, perquè les obres estan en procés d’execució, però estarà en funcionament per al proper curs 2023-2024 i, per tant, també es podrà fer la preinscripció per a aquest nou centre educatiu, ubicat a Les Basses de Sant Pere.