Més sancions per no recollir excrements: 18 durant el mes de març

Sancions per no recollir excrements a Sant Just

Des del mes de gener, la Policia Local ha iniciat una campanya de seguiment de propietaris/es de gossos que no recullen els excrements o els deixen deslligats i sense control a zones infantils i parcs. Aquesta campanya l’estan portant a terme policies uniformats i també vestits de paisà.

Fruit d’aquests controls, els agents ja han formulat un total de 23 denúncies a aquelles persones que incompleixen l’ordenança reguladora de protecció i tinença d’animals. Durant el mes de març, s’han denunciat 18 persones per no recollir els excrements dels seus animals de companyia.

A més, en aquesta campanya s’ha intensificat la neteja dels parcs i jardins amb 3 persones contractades a través de plans d’ocupació de l’Ajuntament que fan tasques de neteja amb l’objectiu d’aconseguir uns parcs més segurs i nets.