Gaudim de la Primavera Literària a Sant Just Desvern

Arriba la Primavera Literària amb tota mena d’activitats per gaudir de la literatura sense sortir del municipi. El programa començarà el 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, i clourà el 23 d’abril, per Sant Jordi.

Al llarg de tot un mes, s’organitzen diverses propostes literàries, com clubs de lectura, tallers d’escriptura, lectures de poemes i presentacions de llibres. Les activitats estan organitzades per la Biblioteca Joan Margarit, Cal Llibreter, l’Ateneu de Sant Just, el Servei Local de Català, el Centre d’Estudis Santjustencs i l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Consulteu el programa de la Primavera Literària 2023

Algunes activitats destacades

  • Dimarts 21 de març, Dia mundial de la Poesia, s’inaugura l’Espai Joan Margarit a la biblioteca, en memòria del poeta santjustenc. Aquest racó recollirà totes les edicions de la seva obra, així com les traduccions fetes pel mateix poeta, les seves col·laboracions en altres obres i bibliografia relacionada. L’acte d’inauguració de l’Espai Margarit es farà a les 19 h als Jardins de Can Ginestar, amb una lectura de poemes a càrrec de l’actriu santjustenca Clara Segura.
  • Dimecres 29 de març, al Claustre de Les Escoles, hi haurà l’acte de presentació del llibre Dibuixant Sant Just, de Viena Edicions, amb dibuixos de Xita Camps i textos de Palmira Badell. El llibre recull diferents indrets del nostre municipi amb la tècnica “urban sketcher”.

Gaudim de la poesia amb els comerços de Sant Just

Per celebrar el Dia Mundial de la Poesia i fins al 23 d’abril, els comerços de Sant Just exposaran en els seus aparadors poemes de Joan Margarit.