Inauguració de l’Espai Joan Margarit a Can Ginestar, amb Clara Segura

Espai Joan Margarit

Dimarts 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, s’inaugura l’Espai Joan Margarit a la biblioteca, en memòria del poeta santjustenc. Aquest racó recollirà totes les edicions de la seva obra, així com les traduccions fetes pel mateix poeta, les seves col·laboracions en altres obres i bibliografia relacionada.

L’acte d’inauguració de l’Espai Margarit es farà dimarts 21, a les 19 h, als Jardins de Can Ginestar (darrere de la Biblioteca Joan Margarit), i comptarà amb una lectura de poemes a càrrec de l’actriu santjustenca Clara Segura.

Aquest acte s’emmarca en el programa Primavera Literària. Al llarg de tot un mes, des del Dia Mundial de la Poesia i fins Sant Jordi, s’organitzen tota mena d’activitats per gaudir de la literatura sense sortir de Sant Just Desvern. Consulteu el programa complet de Primavera Literària en aquest enllaç.