El Butlletí de novembre mostra com serà el nou Teatre Ateneu

Ja es pot consultar en línia el Butlletí de novembre, en què es presenta la recreació del nou Teatre Ateneu. La previsió és que les obres de rehabilitació integral s’enllesteixin a finals de l’any vinent. Es milloraran les condicions d’accessibilitat, tèrmiques i acústiques; les de seguretat, d’escenografia i de protecció contra incendis, i també es rehabilitarà la coberta, per tal de disposar d’un teatre modern adaptat a les necessitats actuals.

El Butlletí també destaca l’aprovació del pressupost per a 2023, que té com a objectius congelar la pressió fiscal (no s’apujarà l’IBI) i incentivar les polítiques socials.

Novembre és el mes de la salut, en què es fan tot tipus de xerrades i tallers sobre la prevenció en salut i de sensibilització sobre els hàbits saludables. Per aquest motiu, l’entrevista d’aquest número és a la Mònica Condeminas, infermera i santjustenca, que pateix covid persistent des de l’inici de la pandèmia.

Les reunions entre el veïnat i l’empresa Ventós, la remodelació de la plaça de la Pau i la rehabilitació de les masies del municipi són alguns dels temes que es tracten a les pàgines interiors de la publicació municipal, en què també es fa un recull de les recent celebrades Festes de Tardor.

L’agenda d’aquest mes ve carregada d’activitats, especialment feministes i literàries. D’una banda, el Novembre Lila és una proposta feta per dones i per a dones, amb un munt de xerrades i activitats. De l’altra, el Novembre Literari consolida la seva oferta en aquesta 11a edició.

I, pel que fa a l’esport, també és un mes potent. Els dies 12 i 13 de novembre se celebra la 45a edició de la cursa dels Karts. A més, el diumenge 27 de novembre s’inaugura el nou camp de futbol de Sant Just, amb partits i activitats al llarg del matí. Us hi esperem!

Durant els propers dies, el Butlletí de novembre arribarà a totes les llars de Sant Just Desvern.