Xerrades, música, grafits i molt més a la cloenda del 25è aniversari del Casal de Joves

El 4 de novembre es durà a terme una jornada que tancarà la celebració dels 25 anys del Casal de Joves. Hi haurà xerrades, música, la pintada d’un nou mural a l’exterior del casal i la projecció del documental “Just Graff It, una història local” dels directors santjustencs Miquel Ardèvol i Eric de Gispert.

El documental posa Sant Just al mapa europeu de grafits a partir d’un altre documental antic que ha perdurat més de 30 anys i a través del qual s’expliquen els orígens d’aquest art al municipi. Alhora, la pel·lícula és un recorregut dinàmic pels inicis de la cultura hip hop al nostre país.

Es tancarà la celebració amb una jornada festiva en la qual també es recordaran vells moments amb les persones i entitats que han omplert de vida el Casal de Joves al llarg d’aquests 25 anys.

PROGRAMA

DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE durant tot el dia

Casal de Joves de Sant Just Desvern

10 h: Rebuda i presentació de la jornada

10.30 h: Ponència “Joves, innovació i formació”, a càrrec de la Dra. Iolanda Marchueta i Hereu, professora i consultora, experta en gestió estratègica i innovació.

12 h: Pausa i aperitiu

12.30 h: Ponència “Els joves d’avui i demà, noves realitats i nous reptes”, a càrrec de Cèlia Premat, especialista en joventut, professora UB (Departament d’Antropologia), consultora de la UOC, investigadora i consultora en l’àmbit de la diversitat i la interculturalitat i membre del grup JOVIS.com.

14 h: Tancament del matí

18 h: “25 anys després… i seguim!” Acte de tancament de la jornada, recordant vells moments amb personalitats i entitats que han compartit aquests 25 anys amb el casal. Hi haurà pastís d’aniversari!

19.30 h: Projecció del documental “JUST GRAFF IT, una història local”, dels directors santjustencs Miquel Ardèvol i Eric de Gispert.

23 h: Concert de Böira

00.30 h: DJ Shreck