El 2 de novembre entrarà en funcionament la zona verda de Can Modolell

Un cop finalitzats els treballs de senyalització i informació, el 2 de novembre entrarà en funcionament la zona verda del barri de Can Modolell, amb una tarifa bonificada per a residents a la qual es podrà acollir el veïnat empadronat a la zona. El pagament de la tarifa bonificada s’haurà d’efectuar a través de l’app AMB Residents o a través del parquímetre (situat a la carretera Reial, número 19-21), i permetrà abonar fraccions diàries, setmanals o trimestrals.

Se’n podran beneficiar els veïns i veïnes dels següents carrers: Alcalde Arís, de la Fontsanta, de l’Estalvi, passatge de la Solidaritat, plaça de la Mediterrània, passatge de la Cooperació, passatge Llobregat, Països Catalans, Generalitat de Catalunya (des d’Alcalde Arís fins a Països Catalans, número 2), rambla Modolell i carretera Reial (del número 1 fins al 81 i del 2 fins al 62).

Així doncs, l’àrea verda de Can Modolell se suma a la del Barri Centre. Les tarifes de l’any 2022 són les mateixes en ambdós barris, però els residents d’una zona no podran estacionar amb la tarifa resident a l’altra:

Tarifa residents
1 dia0,10 €
1 setmana0,50 €
1 trimestre4,50 €

El pagament anual s’ha suprimit per problemes tècnics de compatibilitat amb els parquímetres. No obstant, es manté el preu anual de 18 € mitjançant una reducció del preu de la tarifa de 12 setmanes (trimestral), que valdrà 4,50 €. D’aquesta manera, el preu per a 48 setmanes serà de 18 € i, tenint en compte que el mes d’agost no es paga la zona verda, el preu anual es mantindrà.

Consulteu el web de Promunsa per més informació sobre la zona verda. Per comprovar si el vostre vehicle es pot acollir a la tarifa reduïda per a residents haureu d’introduir la matrícula al cercador. Per qualsevol incidència, com ara sol·licitar el registre com a vehicle autoritzat, us podeu adreçar a zonaverda@promunsa.cat.

Les persones no residents podran estacionar a la zona verda pagant una tarifa per minuts amb un funcionament similar al de la zona blava. En aquest cas, el pagament es pot efectuar a través dels parquímetres o a través de l’aplicació mòbil AMB Aparcament Metropolità:

Tarifa zona verda per a no residents  
20 minuts       0,50 €
30 minuts0,75 €
60 minuts2,15 €
90 minuts3,30 €
120 minuts4,60 €