Arriba la Tardor d’Hivern: una nova programació d’activitats per a infants i les seves famílies

Després de l’èxit de la programació d’activitats familiars Primavera d’estiu, amb el fred arriba la Tardor d’Hivern, un nou conjunt d’activitats per als més menuts i menudes de la casa i les seves famílies.

A partir del 15 d’octubre i fins a la primera setmana de gener, s’han programat una trentena d’activitats a diferents barris de Sant Just. El Centre Cívic Soledat Sans Serafini, Can Ginestar, el Parc Maragall i la Biblioteca Joan Margarit són algunes de les ubicacions de l’edició Tardor d’hivern.

Des de tallers de cuina, màgia o manualitats, passant per espectacles, pel·lícules, hores del conte o titelles: n’hi ha de tot tipus i per a tots els gustos!

Programació Tardor d’Hivern 2022/2023: activitats per a infants i les seves famílies