La programació de les Festes de Tardor obre el Butlletí del mes d’octubre

Les activitats programades en el marc de les Festes de Tardor 2022 ocupen les primeres planes del Butlletí del mes d’octubre. El Correllengua, el correfoc, la cursa solidària, la jornada castellera, la Nit de Sant Just al Carrer amb parades de botigues, zona gastronòmica, actuacions i espectacles, i el tradicional dia de Sant Just al Carrer, conviden el veïnat a sortir i gaudir.

L’ampliació del desplegament de nous contenidors d’orgànica i resta a l’entorn del passeig de la Muntanya, Can Sagrera i carrer Música; l’ofrena i l’acte de reconeixement i homenatge a persones i entitats que es va fer per la Diada, l’inici de la urbanització de la nova zona urbana a l’entorn de la carretera Reial, i l’entrada en funcionament de la nova zona verda d’aparcament de Can Modolell són altres articles destacats de la publicació d’aquest mes.

L’entrevista d’aquest número és al José Luís Ibáñez, coordinador dels clubs de lectura de la Biblioteca Joan Margarit.

També hi ha un espai dedicat a l’homenatge que s’ha fet a l’equip de docents que s’han jubilat i a la tercera i darrera exposició del projecte MONS, que es pot veure a l’Espai MercArt fins al 17 de desembre.

Les pàgines centrals estan dedicades als serveis que ha recuperat el CAP de Sant Just després de la pandèmia, així com a les novetats i millores que s’han dut a terme aquest any.