Les Festes de Tardor tornen del 13 al 23 d’octubre

Arriben un any més les Festes de Tardor amb activitats per a tothom i una programació plena de propostes culturals, artístiques, esportives i d’entreteniment, amb la col·laboració d’entitats i comerços de Sant Just. Del 13 al 23 d’octubre, Sant Just sortirà al carrer!

Correllengua

Els dies 13 i 15 d’octubre se celebrarà una nova edició del Correllengua, organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, amb lectures de l’obra de Joan Fuster, una actuació de l’Esbart Dansaire de l’Ateneu de Sant Just i un vermut musical.

Correfoc

Divendres 14 d’octubre, a les 21 h, grans i petits podran participar al tradicional Correfoc que recorrerà els carrers del municipi, organitzat pel Drac de Sant Just i els Dimonis Apagallums de Camablanca. Començarà a la plaça Verdaguer, seguirà pels carrers Verge dels Dolors, Reverter, la Rambla, Font i Tudona, i finalitzarà al Casal de Joves.

Cursa solidària i concert solidari

A les Festes de Tardor també hi ha un espai per a la solidaritat. Dissabte 15 d’octubre, a les 17 h, sortirà des de la plaça Camoapa la cursa solidària de 5 km que recaptarà fons per al projecte sobre la sensibilització de les persones vulnerables de l’Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu. També hi haurà curses infantils. Les inscripcions es poden fer a www.championchip.cat.

I divendres 21, a partir de les 21 h, Sant Just Solidari organitza un concert a Les Escoles a favor del nou projecte “Las hijas del maíz”, adreçat a les dones de Nicaragua exiliades a Costa Rica.


Portes obertes a Can Ginestar i jornada castellera

Durant el matí de diumenge 16, Can Ginestar convida tothom a participar en el seu matí de portes obertes amb diferents propostes culturals. També viurem una nova jornada castellera amb la participació de la Colla Castellera d’Esplugues, la Colla Castellera del Poble Sec i la Colla Castellera Sagals d’Osona.


Activitats a Mas Lluí

El matí de dissabte 22, l’Associació Veïnal de Mas Lluí organitza al Centre Cívic Soledat Sans Serafini activitats culturals, infantils, esportives i d’animació, que finalitzaran amb un dinar popular i un bingo.


La Nit de Sant Just al Carrer

La nit del dissabte 22 d’octubre arriba la Nit de Sant Just al Carrer, una de les activitats més destacades de les Festes de Tardor. Les botigues de Sant Just estaran obertes i també ompliran els carrers Bonavista, Raval de la Creu, Creu i las plaça Antoni Malaret i Amigó a partir de les 6 de la tarda i fins a les 12 de la nit.


A banda, es podrà gaudir d’una zona gastronòmica amb diferents punts de restauració i tapes, a més d’espectacles familiars i d’entreteniment i una zona chill-out. Així mateix, donarem el tret de sortida al Des-Tapa 2022.


A l’escenari principal de la plaça Antoni Malaret i Amigó, a partir de les 20 h, la companyia Mare Meva presentarà els seus èxits més destacats; a les 22.30 h es projectarà la maqueta virtual en 3D de com serà la nova sala municipal de l’Ateneu, i a continuació gaudirem d’una sessió musical amb el DJ ÀXEL PI (SIDONIE).


Concert de Festes de Tardor

A partir de les 12 de la nit del dissabte 22, actuaran a la pista exterior de La Bonaigua el grup de versions La Pink Machine i diferents DJ’s.


Sant Just al Carrer

El diumenge 23 d’octubre, Sant Just surt al carrer a l’avinguda Indústria, amb un munt de paradetes d’entitats, col·lectius, centres educatius i artesania, a banda de moltes activitats per a tothom.

Des de les 10 h i fins les 14.30 h, hi haurà actuacions de Lo Pom de Flors, el Cor Coraggio Bandandarà, Just Gospel Cor, la Colla Gegantera de Sant Just, el Drac de Sant Just, l’Esbart de Sant Just i Zumba inclusiu d’Esplugues Sense Barreres.


Pel que fa a les activitats, es podrà construir una caseta fotovoltaica, donar una volta en poni de la mà del Club Hípic Sol Solet, participar en un scape room sobre el canvi climàtic, prendre part en les activitats de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Just o jugar amb un Scalextric, entre moltes altres coses.

Consulteu el programa de les Festes de Tardor 2022