L’inici del curs escolar i de les activitats als equipaments municipals obre el Butlletí de setembre

L’inici del nou curs escolar i de la nova temporada d’activitats dels equipaments i serveis municipals obren el Butlletí del mes de setembre. També inclou declaracions de professorat i mestres que, després de molts anys a centres educatius de Sant Just Desvern, aquest curs no continuaran perquè els hi ha arribat la jubilació.

L’acte d’homenatge a persones i entitats del poble dissenyat per celebrar l’Onze de Setembre, la Fira de Mas Lluí que se celebra el 18 de setembre al Parc Iulia Quieta, la continuació d’obres als carrers i espais públics durant l’estiu i la nova zona verda a Can Modolell són altres articles de la publicació d’aquest mes.

També hi ha un espai dedicat a recordar amb imatges alguns moments de la Festa Major, i a avançar que el 17 setembre s’inaugura l’exposició “El món utòpic”, que clou el projecte transversal Mons2022.

Les pàgines centrals estan dedicades a la mobilitat sostenible i segura, amb notícies com el nou servei de bicicletes elèctriques AMBICI, la futura construcció d’un carril bus a la B-23 que afavorirà la connexió amb Barcelona, les darreres millores de mobilitat i accessibilitat, i la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat amb la Baixbicicletada el 25 de setembre.

En l’àmbit de les polítiques de gènere, el Butlletí recull que Sant Just ha renovat el distintiu internacional que l’acredita com a municipi compromès amb la igualtat de gènere i que s’està preparant la commemoració dels 20 anys del Consell Municipal de les Dones per al mes de novembre.

El butlletí de setembre s’està repartint aquests dies per totes les llars de Sant Just.