L’app “AMB Aparcament Residents” arriba a Sant Just Desvern

El servei, que permet als residents gestionar l’aparcament sense parquímetres, s’inicia al barri Centre i properament s’activarà també a Can Modolell. L’AMB comença a expandir aquesta aplicació als municipis de la metròpolis de Barcelona, després d’una primera prova pilot a l’Hospitalet de Llobregat.

L’app AMB Aparcament Residents, creada per l’AMB amb l’objectiu de facilitar i agilitzar la gestió de l’aparcament als residents de l’àrea metropolitana de Barcelona, arriba aquest mes de setembre a Sant Just Desvern. Després d’una primera prova pilot a l’Hospitalet de Llobregat l’any 2021, l’AMB comença ara a estendre l’app a altres municipis de la metròpolis de Barcelona, amb una versió millorada.

El servei s’inicia aquest mes de setembre al barri Centre de Sant Just Desvern per donar cobertura a 130 places d’estacionament per a residents d’aquesta zona. Properament, s’estendrà al barri de Can Modolell.

L’app AMB Aparcament Residents és una aplicació mòbil de l’AMB per gestionar digitalment els tiquets d’estacionament a les àrees d’aparcament reservades per als residents d’un municipi, sense necessitat d’utilitzar els parquímetres situats a la via pública ni d’obtenir tiquets en paper. Disponible per a dispositius amb sistema operatiu Android i iOS, permet als residents gestionar l’estacionament des del mòbil de manera còmoda i segura, alhora que estalvien temps i diners.

Tot i les facilitats que aporta l’app, els usuaris han de continuar movent el seu vehicle a les zones verdes d’aparcament, amb la finalitat que no estigui estacionat en un mateix lloc més de set dies.

Aquesta nova app metropolitana, fins ara en prova pilot, s’afegeix al conjunt d’app creades i impulsades per l’AMB per facilitar, amb uns quants clics, la informació i gestió dels serveis de transport i de mobilitat de la metròpolis de Barcelona. A banda de l’app estrella AMB Mobilitat, també hi ha disponibles les app AMB Bus a demanda, Bicibox, AMB Electrolineres, AMB P+R Aparcaments d’Intercanvi i Calcula la teva Ruta.