Juny fotogràfic a Sant Just Desvern

L’Agrupació Fotogràfica Sant Just torna a organitzar un mes de juny fotogràfic. La iniciativa va començar el 2011 amb l’exposició “104 Mirades” als Jardins de Can Ginestar i des d’aleshores s’ha realitzat una edició anual.

Les ubicacions escollides per a les mostres fotogràfiques d’aquest mes de juny de 2024 són els Jardins de Can Ginestar, el Centre Cívic Soledat Sans, el Centre Cívic Joan Maragall i La Vagoneta.

El Juny Fotogràfic als Jardins de Can Ginestar

Aquest any, el tema escollit per retratar el veïnat del municipi és “El nostre teixit comercial” i s’hi poden veure les persones que ens atenen quan anem al mercat, al súper, a la perruqueria, a l’òptica, al florista, a comprar roba, al bar, al restaurant… L’exposició ja es pot veure als jardins de Can Ginestar.  

El Juny Fotogràfic al Centre Cívic Soledat Sans 

El Centre Cívic Soledat Sans ha inaugurat l’exposició dedicada al XV Concurs Internacional de Fotografia Sant Just Desvern, amb les millors fotografies de la competició organitzada el 2024, vingudes d’arreu del món.

El concurs s’ha convertit en una referència en l’àmbit internacional en haver obtingut el reconeixement d’entitats com la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic, la Photographic Society of America, la Confederació Espanyola de Fotografia i la Federació Catalana de Fotografia. 

El Juny Fotogràfic al Centre Cívic Joan Maragall

El Centre Cívic Joan Maragall acull, durant aquest mes de juny, l’exposició Formigues”, de Leandro Cubillas, una sèrie de fotografies que pretén mostrar d’una manera creativa, senzilla i minimalista el fascinant món d’aquests diminuts insectes. 

El Juny Fotogràfic a La Vagoneta

A la rampa de baixada de La Vagoneta, lloc d’exposició habitual dels socis de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just, s’ubica l’exposició de Yurou Fu, una alumna de l’escola Madre Sacramento i la darrera i més jove sòcia de l’AF Sant Just. A l’Agrupació, que col·labora amb el projecte Connecta, la Yurou Fu ha descobert els secrets de la tècnica i la composició fotogràfica, i amb aquestes imatges ens ofereix la seva mirada, fresca i jove, de l’art de la fotografia.