Mas Lluí celebra el Gran Mercat de la Iulia dissabte 29 de juny

El dissabte 29 de juny de 2024 se celebrarà el II Gran Mercat de la Iulia, al parc de Iulia Quieta, al barri de Mas Lluí. Es tracta d’un esdeveniment d’inspiració romana, amb diverses propostes d’oci i restauració per a totes les edats.

Hi haurà una trentena de carpes d’establiments de comerç local i d’artesania i artistes de l’associació col·lectiu Meraki, i també una zona de restauració per degustar l’oferta gastronòmica. 

Aprofitant el bon temps de l’estiu, enguany les activitats començaran a partir de les 17.30 h de la tarda al Parc de Iulia Quieta i s’allargaran fins a les 23.30 h.

Hi haurà zones de joc per a la canalla, activitats i tallers infantils, espectacles per a totes les edats i música en directe per gaudir d’un agradable vespre a l’aire lliure. Per participar en els tallers caldrà inscripció prèvia (a partir de les 17 h a les carpes de tallers), i s’hi podrà participar gratuïtament fins a esgotar les places. 

El Gran Mercat de la Iulia l’organitza l’Ajuntament de Sant Just, amb la col·laboració de les associacions Desvern Comerç i Empresa, Dona i Empresa, el Col·lectiu Meraki, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.