El 21 de juny, construïm entre tots i totes el castell de la donació de sang 

Aquest any, el Banc de Sang i Teixits porta a terme un projecte monumental: la construcció del primer castell digital, que vol ser el símbol de l’esforç col·lectiu de la donació de sang, la cohesió i la connexió que aquest gest suposa entre les persones donants i receptores.  

A Sant Just, ens hi sumem amb les campanyes que portem al municipi. Apunta’t a donar sang a la propera campanya de donació de sang el divendres 21 de juny de 2024 al Casal de Joves. L’horari és de 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20 h. Recorda portar un document identificatiu oficial i no venir en dejú. 

Amb la teva donació, a més de salvar vides, estaràs col·laborant en materialitzar la construcció del primer castell digital. Ajuda’ns a acabar d’omplir de vermell el que ens falta d’aquest castell. 

Informació actualitzada: donarsang.gencat.cat o al 93 557 35 66