Aquest diumenge, 12 de maig de 2024, se celebren eleccions al Parlament de Catalunya

Una cinquantena de persones representants de l’Ajuntament vetllaran el diumenge dia 12 de maig de 2024 pel correcte desenvolupament de la jornada electoral que elegirà les diputades i els diputats del Parlament Català. 

A la Casa de la Vila s’atendrà presencialment i telefònicament (93 480 48 00), les incidències i les consultes de la ciutadania des de les 8 del matí fins que es tanqui la votació a les 22 meses dels 9 col·legis electorals.    

Aquests són els col·legis de Sant Just Desvern oberts durant la jornada electoral:

  • Les Escoles (carrer Montserrat, 2)
  • El Mil·lenari (carrer Àngel Guimerà, 1)
  • Can Ginestar (carrer Carles Mercader, 17)
  • Casal de Joves (avinguda de la Indústria, 34)
  • Escola Canigó (carrer Canigó, 35)
  • Escola Montseny (avinguda Can Roig, 12)
  • Escola Montserrat (avinguda de la Generalitat, 10)
  • Institut de Sant Just (passeig de la Muntanya, 19)
  • Centre Cívic Soledat Sans Serafini (carrer Maria Montessori, 2)

Convocats per l’Ajuntament, els partits locals PSC, ERC, CAT-JUNTS+, VOX, COMUNS SUMAR, CUP-DT, CIUTADANS i PP han signat un acord pel repartiment gratuït dels espais de propaganda electoral al carrer i on es comprometen a fer un bon ús i respectar l’espai públic.

Es fa per ordre de representativitat, d’acord amb els resultats obtinguts en les eleccions de l’any 2021 a la circumscripció de Barcelona. Delimita la ubicació de les pancartes, els trams de carrers i fanals reservats per a banderoles i cartells o l’ús del suport cartó per enganxar cartelleria.

També recull la difusió mitjançant l’emissora de ràdio local del municipi, Ràdio Desvern, que realitza entrevistes a representats polítics en el magazín matinal La Rambla, de dilluns a divendres a les 11.10 h.