Preinscripcions de les escoles bressol municipals: del 8 al 21 de maig de 2024

Escoles Bressol Municipals de Sant Just Desvern

Dimecres 8 de maig s’obre el període d’inscripció del curs 2024-2025 per a les escoles bressol municipals de Sant Just Desvern, Marrecs i Mainada. El termini estarà obert durant dues setmanes, fins al dimarts 21 de maig.

Per a aquest curs hi ha 214 places totals, distribuïdes entre Marrecs i Mainada. Se n’oferiran 107 a cada escola.

Per fer la sol·licitud, cal presentar el formulari de preinscripció, amb la documentació requerida, a través d’una instància telemàtica.

Les persones que per algun motiu no puguin presentar la preinscripció telemàticament podran fer-la de manera presencial els dies 8, 14, 16 i 20 de maig de 2024, amb cita prèvia.

Les llistes provisionals del procés de preinscripció es publicaran el 31 de maig. Es podran consultar en línia, a través del web de les escoles bressol, i presencialment a l’Ajuntament de Sant Just Desvern i a les dues escoles bressol municipals, Marrecs i Mainada.

Del 3 al 7 de juny s’obrirà un període de reclamacions i al·legacions. El 13 de juny tindrà lloc el sorteig públic per al número de desempat i el 14 de juny es publicaran les llistes definitives. La matriculació presencial serà els dies 17, 19 i 26 de juny a Mainada i el 18, 20 i 25 de juny a Marrecs.

Podeu accedir als formularis i a tota la informació del procés de preinscripció a través del web de les Escoles Bressol Municipals: www.santjust.cat/escolesbressol