El Celler de Can Ginestar acull l’exposició “Amb cara i ulls” d’Àngel Campiña

Aquest dijous, 11 de gener, a les 19 h s’inaugura l’exposició “Amb cara i ulls” d’Àngel Campiña. Es tracta d’un projecte creat a partir de la recuperació i reciclatge de material a la “deriva”.

Fustes, troncs i altres elements que el mar retorna, els quals l’artista tracta respectant la seva puresa i amb la mínima alteració possible per acabar creant noves formes, en aquest cas rostres.

En la recerca i recollida dels materials comença el procés creatiu per donar pas a la creativitat i la imaginació, formant aquest conjunt d’obres  amb les quals tracta de transportar l’observador a un altre temps i a un altre lloc i, per una altra banda, despertar en ell sensacions i emocions potser oblidades.

Àngel Campiña és un artista nascut en un poble de Granada i posteriorment adoptat pel poble veí de Sant Feliu de Llobregat, on ha desenvolupat tota la seva vida laboral com a mestre i posteriorment, ja jubilat, es dedica a la creació artística.

La mostra es podrà veure fins al 14 de febrer i es faran visites guiades els dies 25 de gener, a les 19 h, i el 4 de febrer, a les 12 h.