Canvis en l’horari i el recorregut de la cavalcada de Reis de Sant Just Desvern

A causa de la previsió de pluges intenses per aquesta tarda, es canvia l’horari i recorregut de la cavalcada de Reis de Sant Just Desvern.

Nous horaris i recorregut de la cavalcada de Reis 2024 de Sant Just Desvern

A causa de la previsió de pluges, aquest és el nou horari i recorregut.

De 16 h a 17 h – Els Reis Mags i els patges reials rebran els infants al Casal de Joves, com a espai segur per a la pluja.

17 h – Sortida de les carrosses del Casal de Joves cap a l’Ajuntament, es manté el trajecte previst pels carrers Tudona, Miquel Reverter i Verge dels Dolors.

17.30 h – Arribada de Ses Majestats a la plaça Verdaguer, davant l’Ajuntament, on l’alcalde Joan Basagañas els farà entrega de la clau màgica que obre totes les portes de Sant Just Desvern.

Si el temps ho permet, la cavalcada prosseguirà pels carrers del poble. El seguici recorrerà els barris Centre i Nord del municipi: carrers Badó, Bonavista, Creu, Sant Antoni Maria Claret i Verge del Pilar. Per últim, aniran baixant per Raval de la Creu, Badó, Anselm Clavé, Parador i Tudona.

Així doncs, queda anul·lat el recorregut inicial pel barri de Mas Lluí. Tant el nou horari com el nou recorregut estaran condicionats per la previsió meteorològica.

Participeu en el sorteig de joguines comprant globus durant la cavalcada

Aquest any hi haurà tres punts de venda de butlletes amb globus, que permetran participar al sorteig de tres joguines que entregaran els Reis d’Orient. Els tres regals són un LEGO City, un carro de metges i un joc d’electrònica.

Hi haurà un punt de venda a Mas Lluí (d’11.30 h a 14 h i de 16 h a 17 h), un altre al Casal de Joves (a partir de les 16.30 h) i al passatge Sant Lluís (a partir de les 17.30 h).

Els infants amb les seves famílies podran comprar la butlleta per entrar al sorteig d’una d’aquestes tres joguines. Cada butlleta val 2 euros, destinats a contribuir en la Cavalcada de Reis, i va acompanyada d’un globus.

El sorteig es realitzarà moments abans que els Reis arribin a l’Ajuntament, cap a les 19 h.

Els tres números premiats es publicaran a les xarxes socials de Ràdio Desvern. Es poden recollir a la mateixa plaça en acabar el sorteig o, en els dies successius, a Ràdio Desvern.