Carles Campuzano, conseller de Drets Socials, inaugura la reforma i ampliació de l’Escola ASPROSEAT – Centre Pilot Sant Just

Inauguració ASPROSEAT

L’Escola Centre Pilot Sant Just fa un pas més en la millora de l’oferta educativa amb nous espais 

El conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, va inaugurar dimecres 29 de novembre l’Escola ASPROSEAT – Centre Pilot Sant Just. 

L’acte va comptar amb la presència de Joan Basagañas, alcalde de Sant Just Desvern, Just Fosalva, segon tinent d’alcaldia, i Isabel Darder regidora d’Acció Social i d’Empresa i Ocupació. També hi va assistir Albert Grau, director del Servei Territorial d’Educació del Baix Llobregat, així com Ana María Campos, presidenta d’Asproseat, i Leticia Andrades, directora general. A més, hi van participar membres de la Junta Directiva i representants de les famílies. 

La jornada va destacar pel compromís compartit envers l’educació inclusiva i el benestar dels alumnes 

Carles Campuzano, juntament amb Joan Basagañas, van compartir un moment significatiu amb la tradicional tallada de cinta que simbolitza la inauguració oficial de les noves instal·lacions.

Seguidament, els alumnes Iker Martin i Laura Irizar van oferir una visita guiada pel centre i van destacar els espais millorats i les noves oportunitats que ofereix l’Escola Centre Pilot d’Asproseat. 

La jornada també va incloure un recorregut pel CAE i el Centre Ocupacional, a càrrec de Jesús Tejero, Xavier Ibor i Begoña Fernàndez, persones usuàries, que van donar una benvinguda molt especial al conseller a través de l’abella robòtica del centre. 

Un cop finalitzat l’acte, es va dur a terme una reunió de treball en la qual van participar tant el conseller, com el cap de Gabinet, Oriol Puig, així com membres de l’executiva i direcció d’Asproseat. 

Aquesta inauguració representa un pas significatiu en la millora de l’oferta educativa per l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu i subratlla el compromís compartit envers la inclusió i el desenvolupament de totes les persones a la societat.