El conseller d’Empresa i Treball visita Sant Just Desvern en una reunió de treball a l’empresa Bunge

Reunió a l'empresa Bunge

Aquest dimecres, la primera tinenta d’alcaldia de Sant Just Desvern, Gina Pol Borràs, s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el Director Gerent de Bunge a Espanya, Rafael Olaso, per mantenir una reunió de treball a les instal·lacions de la companyia santjustenca.

Bunge, una de les multinacionals més importants del sector agroalimentari a escala internacional, va obrir les oficines a Sant Just Desvern l’any 1992. En l’últim any, aquesta empresa ha creat més de 60 nous llocs de treball a les oficines del municipi. En total, a la seu de Sant Just hi treballen més de 200 persones.

La majoria d’incorporacions han estat vinculades als projectes de la companyia en els àmbits de la sostenibilitat, la digitalització i la innovació, amb perfils especialitzats en la indústria 4.0, científics i professionals en l’àrea de medi ambient o l’agricultura regenerativa, i al desenvolupament de negocis i finances, entre d’altres.

L’equip de Sant Just Desvern dona suport a l’activitat de la companyia en diversos mercats europeus, asiàtics, del nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà, en àmbits com les operacions industrials i digitals, la gestió del talent o les relacions comercials.