III Jornades Feministes de Sant Just Desvern: divendres 3 i dissabte 4 de novembre

III Jornades Feministes Sant Just

L’Ajuntament de Sant Just i el Casal de Joves organitzen les III Jornades Feministes, que se celebraran al Casal de Joves el primer cap de setmana de novembre, amb les següents accions i activitats:

PROGRAMACIÓ

Divendres 3 de novembre

19 h – PRESENTACIÓ DE LES JORNADES

19.30 h – SESSIÓ DE CINEMA: “CREATURA d’Elena Martín. A continuació hi haurà un col·loqui amb algunes de les actrius. (*)

22h – APERITIU

23 h a 02h – ESPECTACLE a càrrec de CAPITANO BARBACONYO i actuació posterior a càrrec de DJ SHREK. (*)

Dissabte 4 de novembre

11 h – ESMORZAR

12 h – TESTIMONI EN VIU: “LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE EN PRIMERA PERSONA”.

12.15 h a 14 h – ACTIVITAT ARTÍSTICA a càrrec de l’alumnat dels Cursos Municipals d’Arts Plàstiques.

12.15 h a 14 h – TALLER PARTICIPATIU per decidir el disseny, amb mirada feminista, del nou graffiti exterior del Casal  a càrrec de Gina Harster.

12.30 h a 14 h – TALLER: “HEROÏNES DE PEL·LÍCULA – CONSTRUIR MIRADES” a càrrec de Drac Màgic Cultura Audiovisual (activitat adreçada a infants de 4 a 10 anys). (*)

12.30 h a 14.30 h – TAULA RODONA: “LES VIOLÈNCIES ENVERS LES DONES EN EL MÓN LABORAL” amb la participació de les artistes Daniela Fumadó i Carme Malaret, les advocades Sonia Olivella i Eva Palau, i l’esportista Mireia Duran. Conduirà l’acte la periodista Núria García. (*)

17 h a 17.45 h – ACTUACIÓ: “NEXART PERCUSSION” i exhibició de teles.

18 h a 19.30 h – XERRADA: “LES VIOLÈNCIES MASCLISTES: POSEM EL FOCUS EN ELS CASOS ACTUALS” a càrrec de l’advocada Carla Vall. (*)

19.45 h a 21 h – TAULA RODONA: “LA REIVINDICACIÓ FEMENINA DES DE L’ART I LA CULTURA” amb la participació de la il·lustradora Flavita Banana, la muralista i escriptora Amaia Arrazola i la periodista Clara Narvión. Conduirà l’acte la periodista Núria García. (*)

21 h – APERITIU

22 h – MONÒLEGS a càrrec de l’Ana Polo i la Maria Rovira, guionistes del podcast Oye Polo. (*)

Totes les activitats són gratuïtes, però per assistir a les que tenen un (*) es recomana una inscripció prèvia aquí. Les activitats de dissabte a la tarda també ofereixen servei de canguratge.

Més informació