El Butlletí de novembre destaca l’aprovació dels pressupostos i ordenances i les millores en transport públic

El butlletí de novembre dedica les primeres planes a les noves connexions de la línia d’autobús L77 amb Cornellà, Sant Boi, Aeroport i les platges de Gavà, i d’altres millores en l’àmbit de la mobilitat.

L’aprovació del pressupost i les ordenances municipals per a 2024 són un altre dels temes destacats. Amb els nous comptes, de 35 milions d’euros, permetran garantir la prestació de serveis bàsics i l’aposta per les polítiques socials. Per fer front a l’augment generalitzat de preus dels serveis bàsics ha estat necessari incrementar l’IBI un 5,8%.

Altres articles d’aquest número són la decisió de l’empresa Ventós de traslladar-se fora de Sant Just, a un polígon de l’àrea metropolitana; l’escultura guanyadora del procés participatiu que es col·locarà a la rotonda d’entrada al municipi; i la celebració del 50 aniversari de l’escola bressol Marrecs i del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

La nova llei de Benestar Animal, que suposa més protecció per les mascotes, ocupa les pàgines centrals del Butlletí, amb la informació més destacada de la normativa, així com d’altres serveis municipals i recomanacions que s’ofereixen a les persones propietàries.

L’entrevista és a l’advocada experta en Gènere, Carla Vall, que repeteix com a ponent a les III Jornades Feministes que se celebren els dies 3 i 4 de novembre al Casal de Joves.

També són temes destacats les imatges de diferents activitats de les Festes de Tardor, l’ampliació de la xarxa de desfibril·ladors i les xerrades informatives per sol·licitar els ajuts europeus per a la rehabilitació d’edificis i habitatges.

L’agenda d’aquest mes recull les diferents propostes organitzades dins el programa del Novembre Lila, i la 46a Cursa de Karts de Coixinets, entre moltes altres activitats.