Dissabte 30 de setembre s’inaugura l’exposició RESET!, del cicle MONS

RESET!

Aquest dissabte, 30 de setembre, a les 12 h, s’inaugura a l’Espai MercArt la mostra d’art contemporani RESET!, que forma part del cicle MONS, comissariat per Quim Deu i Laura Baringo. Es podrà visitar fins al 16 de desembre.

La sisena edició del cicle MONS canvia les regles i posa l’objecte al centre. En aquesta ocasió, col·laboren amb la galeria barcelonina Il·lacions i amb artistes d’àmbit internacional.

Mentre que en les edicions anteriors, la dinàmica habitual era seleccionar artistes de renom i després rebre d’ells obres d’art per ser exposades, amb RESET!, s’ha invertit la dinàmica. Ara, la selecció parteix d’objectes particulars que destaquen per la seva singularitat i narrativa. L’equip busca artistes i dissenyadors que puguin donar vida, context i interpretació als objectes seleccionats.

RESET! se centra en la llibertat d’expressió que caracteritza els objectes exposats. Cada objecte té la seva pròpia història i significat, però tots ells comparteixen un nexe comú: la seva capacitat d’expressar-se lliurement, sense restriccions ni censura. Tot plegat reflecteix la complexitat de l’art contemporani, que, igual que la societat en la qual vivim, es presenta en múltiples facetes i interpretacions.

Programa RESET!