Dimarts 3 d’octubre s’inaugura l’exposició “Bruce Springsteen – Barcelona 1981”, del fotògraf Francesc Fàbregas

Exposició fotogràfica de Bruce Springsteen

El Centre Cívic Soledat Sans Serafini acull, del 3 al 30 d’octubre de 2023, un recull de fotografies de Francesc Fàbregas sobre el primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona, a Catalunya i a l’estat espanyol, de l’any 1981.

La inauguració es farà dimarts 3 d’octubre, a les 20 h, a l’equipament cultural de Mas Lluí. L’entrada és lliure i gratuïta.

Comissariada pel mateix Fàbregas i dissenyada per Oscar Cusidó, la mostra gràfica de Mas Lluí s’acompanya de comentaris de diverses personalitats que van tenir la sort d’assistir al concert de Bruce Springsteen, com ara l’artista Loquillo, els periodistes Jordi Bertran o Juan Cervera o el director de cinema Manuel Huerga, entre d’altres.

“La nit del 21 d’abril de 1981, Bruce Springsteen actuava per primer cop a Barcelona, al Palau d’Esports, i jo vaig ser contractat com a únic fotògraf oficial i vaig tenir la sort de poder gaudir d’una part del concert en una posició privilegiada”.

[…]

“Aquest concert del 1981, el primer que va fer a l’Estat espanyol, ens va marcar un abans i un després. Va ser brutal. Més de tres hores d’una complicitat total entre el públic, l’artista i l’E Street Band”.

Francesc Fàbregas

Adreça: Carrer de Maria Montessori, 2, Sant Just Desvern

Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 21 h, dimarts, dijous i dissabte de 10 a 13 h