Xerrades d’octubre del cicle Ciutats Defensores dels Drets Humans

Ciutats Defensores dels Drets Humans

Aquest octubre hi ha dues noves xerrades del cicle Ciutats Defensores dels Drets Humans a Sant Just Desvern.

La primera serà dimarts 3 d’octubre, a càrrec d’Adenike Oladosu, una activista climàtica nigeriana, ecofeminista i iniciadora del moviment “Fridays for future”. La segona serà dilluns 9 d’octubre, a càrrec de Fatimah Hoassini, fotògrafa i activista afganesa, que ens parlarà de la situació de les dones a l’Afganistan.

Adenike Oladosu. Dret al mediambient. Drets de les dones

Dimarts 3 d’octubre

Les Escoles, 19 h

Xerrada sobre el canvi climàtic a càrrec d’Adenike Oladosu

Adenike Titilope Oladosu és una activista climàtica nigeriana, ecofeminista i iniciadora del moviment “Fridays for future”. Està especialitzada en igualtat, seguretat i consolidació de la pau a l’Àfrica. Greenpeace la va reconèixer com una de les tres joves activistes negres a l’Àfrica que intenten combatre el canvi climàtic.

Més informació

Fatimah Hossaini. Drets de les persones migrans i refugiades. Drets de les dones

Dilluns 9 d’octubre

Les Escoles, 19 h

Xerrada sobre la situació de les dones afganeses a càrrec de Fatimah Hossaini

Fatimah Hossaini, fotògrafa i activista afganesa, exiliada dues vegades. A través de les seves fotografies, fetes a l’Iran, l’Afganistan i França, lluita per la visibilitat de la bellesa i la resiliència de les dones de l’Afganistan.

Més informació

Organitzen aquestes xerrades l’Ajuntament de Sant Just, com a Ciutat Defensora dels Drets Humans; el Fons Català de Cooperació, i la Comissió Catalana d’Acció pel Refugi.