Exposició pictòrica de Jaume Funes i nova mostra de treballs de l’alumnat d’arts plàstiques

Exposicions Sant Just Desvern

Aquesta setmana s’inauguren dues exposicions a Sant Just Desvern:

Exposició de Jaume Funes: “De quin color és una vida multicolor?”

Dimarts, 5 de setembre, a les 19 h, el psicòleg i educador Jaume Funes presenta, al Centre Cívic Soledat Sans Serafini, l’exposició “De quin color és una vida multicolor? Educar i aprendre quan sembla que tot canvia”.

Es tracta de tenir temps per recordar que les vides són barreges de molts colors, que la realitat és la suma de malestars i benestars, que contemplar un quadre ha de servir per descobrir felicitats producte de les llums tamisades i no dels desitjos monocromàtics imposats pel mercat.

L’exposició es podrà veure fins al 30 de setembre, en horari de 9 a 13 h (de dimarts a dissabte) i de 16 a 19 h (de dilluns a divendres).

A més, dimecres 13 de setembre, Funes conduirà la xerrada “I si no tinguessin escola? Educar i aprendre quan sembla que tot canvia”, per celebrar l’inici del curs escolar. Ho farà a les 18.30 h al Centre Cívic Soledat Sans Serafini.

Mostra de treballs de l’alumnat dels cursos municipals d’arts plàstiques CreantArt

Dijous, 7 de setembre, a les 19.30 h, es presenta “Cossos”, la mostra de treballs de l’alumnat dels cursos municipals d’arts plàstiques CreantArt.

“Cossos” és l’eix vertebrador d’aquesta exposició que l’alumnat ha treballat al llarg del curs 2022-23. Mirades plurals de les persones que participen i que mostren amb diversitat de tècniques plàstiques les seves creacions.