El Butlletí de setembre obre amb l’inici del nou curs escolar i la posada en marxa de la nova escola bressol Mainada

Sant Just Desvern comença el curs 2023-2024 amb l’entrada en funcionament de la nova escola bressol Mainada i amb una àmplia oferta de recursos i serveis per a la comunitat educativa. Aquest és el tema que obre el Butlletí del mes de setembre.

Altres articles d’aquest número són l’acte de reconeixement a persones i entitats i l’ofrena institucional que s’ha organitzat per la Diada; els projectes cooperatius escollits per la ciutadania als quals l’Ajuntament destinarà 10.000 euros del pressupost municipal; la presentació del projecte de la futura Fàbrica d’Artistes i les propostes que han donat forma al Pla “Sant Just Desvern Ciutat amiga de les persones grans”, entre d’altres.

Aquest butlletí també destaca les imatges de la vergonya: els murals dedicats als drets humans de l’exterior del Camp de Futbol que van ser objecte d’un acte de vandàlic i van aparèixer plens de gargots i guixades. L’Ajuntament ja ha anunciat que es repintaran aquest mes de setembre.

L’entrevista és al Jaume Funes, psicòleg i educador que enguany donarà el tret de sortida al nou curs escolar amb una xerrada el 13 de setembre a les 18.30 h al Centre Cívic Soledat Sans.

Les pàgines centrals estan dedicades als serveis de promoció econòmica que donen suport al comerç, a les empreses i a l’ocupació.

A l’agenda d’activitats trobareu les activitats programades amb motiu del Dia de l’Alzheimer, el Gran Mercat de la Iulia, les noves propostes de la Jugateca i les exposicions del mes, entre d’altres.