L’Ajuntament cedirà un solar a l’IMPSOL per construir una nova promoció d’habitatges de lloguer per a la gent gran

Berenar de la Gent Gran a Sant Just Desvern

L’Ajuntament de Sant Just Desvern i l’Àrea Metropolitana de Barcelona signaran un conveni mitjançant el qual l’Ajuntament cedirà gratuïtament el solar de la finca situada al carrer de la Generalitat, número 8, a l’Institut metropolità de promoció del sòl i gestió patrimonial (IMPSOL) per a la promoció d’habitatges dotacionals per a la gent gran.  

La promoció, al barri de Can Modolell, preveu la construcció de 42 habitatges de lloguer per a persones majors de 60 anys. Aquests habitatges se sumaran als 84 existents al Centre Social El Mil·lenari.  

Per donar resposta a les necessitats detectades pels serveis socials municipals, se’n construiran de dues tipologies:

  • Habitatges d’un dormitori
  • Habitatges de dues habitacions

L’edifici també disposarà de serveis comunitaris i d’una sala polivalent a la planta baixa per a la realització d’activitats destinades a les persones usuàries dels habitatges, però també a altres col·lectius.