El Mercat Municipal de Sant Just estrena nova pàgina web

Nova web Mercat Municipal de Sant Just

Vols saber quines parades hi ha al Mercat de Sant Just? Saps quins productes de qualitat i proximitat hi pots comprar?

A la nova pàgina web del Mercat Municipal descobriràs més d’una quinzena de parades especialitzades, amb tota mena de productes: aviram, carnisseria, cansaladeria, xarcuteria, fruites i verdures, llegums cuits i fruits, peix fresc i marisc, pesca salada, congelats, forn de pa i altres. L’equipament també compta amb un bar propi.

A la nova pàgina web del Mercat Municipal podràs conèixer amb detall quins productes venen a cadascuna de les parades, en què són especialistes i com poder fer comandes i sol·licitar que et portin la compra a casa, entre d’altres. També podràs accedir a les xarxes socials de les parades per estar al dia de les seves novetats i promocions.

Fins i tot, trobaràs informació dels serveis i activitats vinculades amb el Mercat Municipal, així com un breu repàs històric des dels seus orígens, l’any 1929, fins a l’actualitat.

A més del tracte personalitzat i la gran oferta de productes frescos i elaborats, el Mercat és i vol continuar sent un centre de trobada ciutadana, de convivència i de servei.

HORARI DEL MERCAT MUNICIPAL DE SANT JUST DESVERN

De dilluns a dijous: de 8 a 14 h

Divendres: de 8 a 20 h

Dissabtes: de 8 a 14 h