Ampliació de la xarxa de càmeres lectores de matrícules a Sant Just

Durant el mes de maig s’ha dut a terme la instal·lació de noves càmeres de trànsit lectores de matrícules a diferents punts del municipi, per reforçar la seguretat ciutadana. Aquest sistema de càmeres forma part de l’ampliació del projecte “M7 Citizen Security”, pioner a tot l’Estat, que es basa en la responsabilitat social, la cooperació interpolicial i en l’ús de les tecnologies més avançades. 

Les càmeres lectores de matrícules detecten vehicles d’interès policial, inclosos en una base de dades, i ja han permès detencions al municipi.

Amb la instal·lació de les recents 18 càmeres, Sant Just Desvern compta amb un total de 27 punts de lectura que permeten sectoritzar les diferents zones d’interès i obtenir millors resultats en cas d’activació.