Exposicions vinculades al Juny Fotogràfic i al Concurs Internacional de Fotografia a Can Ginestar

El dijous 1 de juny s’inauguren dues mostres vinculades a l’Agrupació Fotogràfica Sant Just en el marc del programa Juny Fotogràfic. A les 19h, als jardins de Can Ginestar, s’inaugurarà l’exposició “Instagramers”, un centenar d’imatges fetes a partir de les fotografies als veïns i veïnes que es van fer en la darrera edició de Sant Just al Carrer. I a les 19.30 h, a la sala El Celler s’obrirà l’exposició de les obres premiades del XIV Concurs Internacional de Fotografia de Sant Just Desvern 2023. En el certamen han participat més de 200 fotògrafs d’una quarantena de països, els quals han presentat prop de 2.400 obres en les tres seccions que enguany plantejava el concurs: lliure color, lliure monocrom i tema especial (gent i paisatges, en color).

En l’acte d’inauguració s’aprofitarà per fer el lliurament dels premis del concurs.

El dijous 7 de juny, a partir de les 19 h, es faran visites comentades a l’exposició que acull El Celler.