El PSC revalida la primera posició a les eleccions del 28M

28M Sant Just

El PSC revalida la primera posició a les eleccions municipals del 28 de maig, amb el 39,47% dels vots, que es tradueix en vuit regidors/es (d’un total de disset). En segon lloc, hi ha la candidatura d’Endavant Sant Just, amb un 9,96% i dos regidors/es, seguits de ben a prop per Junts (9,94%), que també obté dos regidors/es.

ERC es queda en una quarta posició, amb el 8,68%; Sant Just En Comú obté el 8,43% dels vots; el PP, el 7,30%; la CUP, el 7,17%, i VOX entra per primera vegada al consistori amb el 5,41% dels vots. Totes aquestes formacions obtenen un/a regidor/a.

Som-hi Sant Just – Viva!, amb el 2,51% dels vots, és l’únic partit que no obté representació en aquestes eleccions municipals.

Podeu consultar totes les dades desglossades a la pàgina de resultats electorals que l’Ajuntament de Sant Just Desvern ha preparat per a l’ocasió.