Si ja has acabat la carrera, suma’t a la ruta de la innovació d’Innobus

Innobus 2023

El programa Innobus, d’Innobaix i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de Talent Factory, ja prepara la vuitena edició. La ruta de la innovació connectarà joves i empreses per fomentar la innovació al territori metropolità. Participar-hi és una oportunitat per millorar el currículum i conèixer les empreses des de dins. El termini d’inscripció acaba el 19 de maig.

L’Innobus és una ruta en autobús per diferents empreses i institucions de l’àrea metropolitana de Barcelona, on joves amb estudis universitaris acabats poden mostrar les seves aptituds i capacitat d’innovació. La ruta inclou visites, xerrades inspiradores i formació, però també reptes, que els i les participants hauran de resoldre en equips de 4 persones. Fins ara ja s’ha confirmat la participació d’empreses com l’Agència Espacial Europea ESA, Aigües de Barcelona, Coca Cola, Desigual o Nestlé.

Qui hi pot participar?

El programa està obert a joves amb un grau universitari que vulguin contribuir a la innovació empresarial. Poden ser de qualsevol disciplina, de ciències o de lletres, però sí que es demana cert esperit emprenedor i interès per treballar en equip. Es formaran grups de 4 persones per treballar els reptes plantejats i l’objectiu és que siguin ben diversos, per afavorir idees realment disruptives.

La ruta de la innovació

L’Innobus 2023 s’allargarà del 5 al 20 de juny. Entre el 5 i el 16 recorrerà l’àrea metropolitana de Barcelona visitant empreses i institucions. També rebrà a bord diferents professionals, referents en els seus àmbits, que oferiran sessions de motivació i formació, per ajudar els equips a donar forma a les seves idees. I el 20 de juny es farà la gala final a l’Antiga Fàbrica Damm, on es presentaran els projectes davant un jurat format per representants d’empreses i institucions. L’equip que presenti la proposta més adient o més disruptiva guanyarà un viatge d’innovació a una gran capital europea.

Les inscripcions es tanquen el 19 de maig: https://www.innobaix.cat/esdeveniment/innobus-2023/