Canvi de zona verda a blanca a Can Modolell

Canvi de zona verda a blanca a Can Modolell

Efectuat un canvi de zona verda a zona blanca al barri de Can Modolell. Es tracta de 27 places del carrer dels Països Catalans que, a partir d’aquesta setmana, tornen a ser d’estacionament gratuït (zona blanca). La resta de la zona verda del barri es manté (110 places).

La zona verda del barri de Can Modolell es va posar en marxa el passat novembre amb una tarifa bonificada per a residents a la qual es pot acollir el veïnat empadronat a la zona. El pagament de la tarifa bonificada s’efectua a través de l’app AMB Residents o a través del parquímetre (situat a la carretera Reial, número 19-21), i permet abonar fraccions diàries, setmanals o trimestrals.

Se’n poden beneficiar els veïns i veïnes dels següents carrers: Alcalde Arís, de la Fontsanta, de l’Estalvi, passatge de la Solidaritat, plaça de la Mediterrània, passatge de la Cooperació, passatge Llobregat, Països Catalans, Generalitat de Catalunya (des d’Alcalde Arís fins a Països Catalans, número 2), rambla Modolell i carretera Reial (del número 1 fins al 81 i del 2 fins al 62).

Tarifa residents
1 dia                                                          0,10 €
1 setmana                                                 0,50 €
1 trimestre                                                4,50 €

Consulteu el web de Promunsa per a més informació sobre la zona verda. Per comprovar si el vostre vehicle es pot acollir a la tarifa reduïda per a residents haureu d’introduir la matrícula al cercador. Per qualsevol incidència, com ara sol·licitar el registre com a vehicle autoritzat, us podeu adreçar a zonaverda@promunsa.cat.

Les persones no residents podran estacionar a la zona verda pagant una tarifa per minuts amb un funcionament similar al de la zona blava. En aquest cas, el pagament es pot efectuar a través dels parquímetres o a través de l’aplicació mòbil AMB Aparcament Metropolità:

Tarifa zona verda per a no residents 
20 minuts                                                  0,50 €
30 minuts                                                  0,75 €
60 minuts                                                  2,15 €
90 minuts                                                  3,30 €
120 minuts                                                4,60 €