El Complex Esportiu Municipal La Bonaigua instal·la nous sistemes de vigilància i seguretat

La Bonaigua

Recentment, s’han realitzat millores en els sistemes de vigilància i seguretat del Complex Esportiu Municipal La Bonaigua, per garantir la màxima protecció de l’equipament.

En concret, s’han instal·lat dos nous sistemes d’última generació, que funcionen de manera complementària. Quan el poliesportiu està obert, hi ha un sistema de seguretat format per set càmeres d’alta definició, ubicades en indrets clau, que graven els moviments i emmagatzemen les imatges per tal de poder recuperar-les si és necessari. Així mateix, complint la normativa, s’ha indicat l’existència de les càmeres de videovigilància en diferents indrets del complex per mantenir informats els usuaris i usuàries de La Bonaigua.

Quan el CEM La Bonaigua està tancat, a aquestes càmeres s’hi sumen 18 volumètrics detectors amb càmera, que registren possibles intrusions i envien les imatges a la central d’alarmes. A més, s’han instal·lat contactes magnètics als principals accessos del poliesportiu, que permeten detectar obertures forçades.