Iniciada la campanya electoral del 28M

Arrenca la campanya electoral per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. A Sant Just Desvern, s’hi presenten nou partits polítics: Sant Just En Comú Podem, Cup Sant Just, Som-hi Sant Just Viva, Partit Socialista de Catalunya, Endavant Sant Just, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit Popular, Junts i Vox. Com a municipi d’entre 10.000 i 20.000 habitants, la Corporació Municipal estarà integrada per 17 regidores i regidors de les diferents formacions que obtinguin representació electoral.

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha preparat una pàgina que recull tota la informació sobre les eleccions municipals de 2023. Hi figuren les seccions i col·legis electorals, dates clau, el seguiment informatiu de Ràdio Desvern i la presentació de candidats. També podeu trobar informació sobre les eleccions al Butlletí de maig, que ha arribat ja a totes les llars i equipaments del municipi.

Seguiment informatiu de les eleccions municipals

  • Entrevistes. Ràdio Desvern entrevistarà individualment tots els candidats durant els propers dies. Consulteu el calendari d’entrevistes a Ràdio Desvern.
  • Debat electoral. Dimecres 24 de maig a les 19 h, es farà un debat electoral amb els candidats a l’alcaldia, que s’emetrà en directe per Ràdio Desvern i per Esplugues Televisió (ETV).
  • Programa especial de les eleccions. Diumenge 28 de maig, a les 20 h, Ràdio Desvern emetrà un programa especial amb l’escrutini de les primeres 150 paperetes de cada col·legi electoral.