Dissabte 15 d’abril: mercat ambulant a Mas Lluí amb tallers, caramelles i artesania local

Mercat Ambulant Mas Llui

El proper dissabte 15 d’abril hi ha mercat ambulant a Mas Lluí, a la plaça Iulia Quieta, de 9 a 14 h. Aquest mes, els comerços convidats del municipi que hi posaran parada són L’Escrivà, La vie en papier i Pepa Moda.

Com a novetat, en el mercat ambulant d’aquest mes hi haurà una mostra d’artesania local, organitzada per l’Associació de Veïns de Mas Lluí, on participaran els següents comerços: Punapu, Möbel Lab, Anka taller, Imma Boronat Art, LenisFils, To you by me, Lienzo Barcelona i Mariposas y libélulas BCN.

Pel que fa a les activitats i tallers:

  • A les 11 h, la companyia NS Dansa organitza una activitat familiar.
  • D’11 h a 14 h Patim Patam farà el taller drac de Sant Jordi.
  • A les 12.30 h hi haurà una cantada de caramelles, a càrrec del Cor Lo Pom de Flors, de l’Ateneu.