A Sant Just, comprar una rosa o un llibre per Sant Jordi té premi

Sant Jordi a Sant Just té premi

A partir d’avui i fins al pròxim 23 d’abril, comprar una rosa, un roser o un llibre a Sant Just per Sant Jordi té premi: se sortegen 8 vals de 20 €.

Per poder entrar en el sorteig, només cal fer la compra als establiments adherits a la campanya i omplir la butlleta de participació amb les dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic). Això vol dir comprar la rosa o el llibre a Floreto, Isart horticultura, Sasa Art Floral, Jardineria Verns, L’Escrivà, Cal llibreter i La Vie en papier (en qualsevol de les seves dues botigues).

Totes les butlletes recollides entraran automàticament en el sorteig de vals de 20 € a bescanviar en els establiments participants en la campanya. Concretament, cada botiga tindrà el seu val de 20 € que se sortejarà entre els seus clients. Així, el sorteig es farà entre les persones que hagin participat en el concurs fent compres a cadascuna de les botigues. D’aquesta manera, hi haurà un total de 8 persones guanyadores amb un val de 20 € cada una.

El sorteig es durà a terme a finals d’abril a Ràdio Desvern, i es contactarà amb la persona guanyadora.

Aquest és el tercer any consecutiu que s’organitza el concurs, que ha tingut molt èxit en totes les seves edicions, i que té com a objectiu incentivar el comerç de proximitat i que la ciutadania que no marxi de Sant Just per fer les compres de roses i llibres.

Convidem a participar tothom en el concurs de Sant Jordi per afavorir d’aquesta manera el comerç local.