Alumnat dels centres de secundària de Sant Just participa en una nova edició del projecte Connecta 

Projecte Connecta - Sant Just

Deu joves de 4t d’ESO de l’Institut de Sant Just i de l’escola concertada Madre Sacramento participen en una nova edició del projecte Connecta.  

Connecta és un programa de diversificació curricular que permet als joves fer pràctiques en empreses o equipaments del poble, en diferents sectors professionals. D’aquesta manera, mentre combinen els seus estudis es relacionen amb l’àmbit laboral i, alhora, poden trobar una motivació per a la seva formació. El projecte es fa des de mitjan març fins a mitjan maig i té per objectiu afavorir que l’alumnat assoleixi les competències bàsiques de l’ESO i possibilitar que conegui el funcionament d’una empresa de l’àmbit del seu interès. 

En l’11a edició del Connecta col·laboren l’Hospital Veterinari Desvern, la Clínica Dental Sant Just, l’Escola Bressol Municipal Marrecs, el Complex Esportiu Municipal La Bonaigua, Gaudint Creanart, el Casal de Joves i els Tallers Fuentes Motor.