Programa de cursos i tallers d’aquesta primavera als centres cívics i culturals de Sant Just

Centre Cívic Soledat Sans

El programa de tallers i cursos de primavera ja està en marxa als centres cívics i culturals de Sant Just Desvern.

Els tallers i cursos es realitzen durant els mesos d’abril, maig i juny, i s’adrecen a persones de totes les edats. Entre les activitats disponibles trobem classes d’idiomes, tècniques de relaxació, ioga, dansa, música, arts plàstiques i manualitats, entre moltes altres.

Els centres cívics i culturals són espais oberts a tothom, on la ciutadania pot gaudir d’activitats i serveis de proximitat per millorar la seva qualitat de vida. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Sant Just Desvern busca promoure la cultura i l’educació com a eixos fonamentals per al benestar social i la cohesió ciutadana.

Les activitats es desenvoluparan al Centre Cívic Joan Maragall, al Centre Cívic Soledat Sans Serafini, al Centre Cívic Salvador Espriu, a Can Ginestar, a La Vagoneta i a Les Escoles, entre els mesos d’abril i juny, i els preus varien en funció de cada activitat i la seva durada.

Des de classes d’idiomes fins a tallers de manualitats, passant per cursos de cuina i activitats esportives, hi ha opcions per a totes les edats i interessos. Per més informació sobre el programa de tallers i cursos de primavera, podeu consultar el document adjunt al principi de l’article o posar-vos en contacte amb el vostre centre cívic o cultural més proper.