Consulta del cens electoral: del 10 al 17 d’abril

cens electoral

Amb motiu de la celebració de les eleccions municipals, el dia 28 de maig de 2023, l’Oficina del Cens Electoral obre el termini d’exposició de les llistes provisionals del cens, des del dia 10 fins al dia 17 d’abril, ambdós inclosos.

La consulta del cens en aquest període es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC), els dies laborables en horari de 9 h a 14 h.  Les persones interessades hauran d’identificar-se amb el seu document d’identitat o portar una autorització en el cas que facin la consulta en representació d’una altra persona.

El cens també es podrà consultar telemàticament al web de l’INE. Per fer aquesta consulta cal autentificar-se amb el sistema Cl@ve (certificat electrònic, DNI electrònic, clau pin o clau permanent).