Sant Just celebra el Dia Internacional de la Dona amb propostes lúdiques i reivindicatives

Durant el mes de març s’han programat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Xerrades, teatre, tallers al Casal de Joves, el sopar-festa de les dones -que es recupera després dels dos anys de pandèmia i restriccions-, ioga i un taller de defensa personal femenina són algunes de les propostes que es duran a terme. També es tornarà a repintar el mur feminista de la plaça Camoapa amb l’eslògan “Estimem-nos totes”, que busca empoderar les dones i crear xarxa.

Tot això sense oblidar la vessant més reivindicativa, que tindrà el seu punt àlgid el 8 de març, amb la manifestació a Barcelona i a la qual Sant Just se suma per deixar palès que els drets de les dones són irrenunciables i que cal una transformació profunda de la societat per posar fi a les discriminacions i a les desigualtats de gènere.

Per al sopar-festa de les dones, que es farà el divendres 10 de març a La Vagoneta, ja es poden comprar els tiquets a la seu de JustDona (al Centre Cívic Salvador Espriu, els dijous de 18 a 20 hores fins al 2 de març) i a l’Ajuntament (servei de Polítiques de Gènere i Igualtat)

Les inscripcions pel taller de defensa personal femenina, que consta de quatre sessions, es poden fer per correu electrònic a taekwondosantjust@gmail.com o a bustiaigualtat@santjust.cat.

A les primeres planes del Butlletí del mes de març també es recullen diferents accions i activitats que tenen les dones com a protagonistes i que refermen el compromís de Sant Just amb les polítiques feministes i amb el Pla d’Igualtat de l’Ajuntament.

Podeu consultar la programació del Dia Internacional de la Dona a santjust.cat