“Fem sortir els colors del gris”: campanya ambiental de separació de residus

L’Àrea Metropolitana de Barcelona està duent a terme una campanya de comunicació ambiental sobre la separació de residus, amb diferents accions de gamificació i teatralització previstes en bars, cafeteries i carrers del nostre municipi per fomentar la recollida selectiva.

Aquest diumenge, 5 de març, al migdia, estan previstes diverses accions en establiments de Sant Just i a la via pública. Es desenvoluparà simultàniament un joc de Trivial (en bars i cafeteries), un Twister (en parcs i places) i dinamitzacions en format de Speakers’ Corner (en punts estratègics del carrer).

Els equips encarregats de la realització de les activitats informatives disposaran d’un document que els acreditarà com a treballadors de la campanya “Fem sortir els colors del gris” i aniran identificats amb vestuari degudament logotipat.