Horaris i recorregut de la Cavalcada de Reis a Sant Just

Cavalcada de Reis 2023 a Sant Just

Dijous, 5 de gener, celebrem la nit més màgica de l’any a Sant Just Desvern.  En aquesta 71 Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, els Reis arribaran a l’Ajuntament després de passar per Mas Lluí i el Casal de Joves.

RECORREGUT DE LA CAVALCADA

17.30 h: Arribada de les carrosses de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient a Mas Lluí.

Al barri de Mas Lluí, la cavalcada farà el següent recorregut: les carrosses avançaran per Rosa Leveroni, pujaran fins Maria Montessori, giraran per Carolina Catasús i, des d’aquí, baixaran per Rosa Luxemburg.

18.15 h: Arribada dels Reis Mags al Casal de Joves, on s’uniran a la resta del seguici.

La cavalcada pujarà pels carrers Tudona, Miquel Reverter i Verge dels Dolors, fins arribar a la plaça Verdaguer, davant de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

19 h: Els Reis Mags arriben a la plaça Verdaguer i l’Alcalde de Sant Just els lliura la clau màgica que obre tots les portes.

A continuació, la Cavalcada farà el recorregut habitual pels carrers del centre del municipi: primer anirà pels carrers Badó i Bonavista, i a continuació tombarà pel carrer Major fins a arribar a Nord. La rua pujarà pel carrer Nord i girarà pel carrer de la Creu. Seguirà per Raval de la Creu i començarà a baixar pels carrers Badó i Anselm Clavé. Finalment, acabarà de nou al Casal de Joves, passant pel carrer Tudona.