Ets estranger/a i vius a Sant Just? Inscriu-te al cens electoral

eleccions municipals 2023

Fins al 15 de gener, si ets estranger/a i resideixes a Sant Just Desvern, pots inscriure’t al cens electoral per exercir el teu dret a vot a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

Qui pot votar a les pròximes eleccions municipals?

Podran votar tots els ciutadans i ciutadanes majors d’edat dels països de la Unió Europea, així com dels països amb conveni de reciprocitat (Bolívia, Cabo Verde, Chile, Colòmbia, Corea del Sud, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Regne Unit, Trinitat i Tobago), sempre que portin residint al municipi el temps estipulat segons el conveni.  

Fins quan puc presentar la sol·licitud d’inscripció al cens electoral?

Si ets ciutadà o ciutadana de la Unió Europea o d’un dels països amb conveni, encara ets a temps de presentar la sol·licitud per exercir el dret a vot. Pots adreçar-te a l’Ajuntament de Sant Just fins divendres 13 de gener en l’horari d’atenció a la ciutadania o fer la sol·licitud d’inscripció telemàticament fins al 15 de gener.